Kuchnia

Elementy wyposażenia kuchni:

  • profesjonalne garnki gastronomiczne od 0,5 do 170 ltr
  • rondle, brytfanny i patelnie ze stali nierdzewnej (w tym specjalistyczne do ryb, naleśników, steków)
  • naczynia żeliwne
  • miski i wiadra ze stali nierdzewnej
  • termosy do transportu żywności i napojów
  • sita, cedzaki, chochle, mieszadła, rózgi, wałki itd.
  • noże kucharskie kute
  • pojemniki gastronomiczne typu GN, blachy do pieców konwekcyjno-parowych i lad chłodniczych
  • deski do krojenia
  • drobne przybory kuchenne
  • blachy, siatki, szufle, radełka do pizzy
  • przyrządy cukiernicze
  • termometry (również elektroniczne), pirometry, higrometry
  • specjalistyczna odzież dla gastronomii, czapki kucharskie
Copyright © 2017 - SAWEX
Perfect One - Oprogramowanie dla firm