Kuchnia

Elementy wyposażenia kuchni:

  • profesjonalne garnki gastronomiczne od 0,5 do 170 ltr
  • rondle, brytfanny i patelnie ze stali nierdzewnej (w tym specjalistyczne do ryb, naleśników, steków)
  • naczynia żeliwne
  • miski i wiadra ze stali nierdzewnej
  • termosy do transportu żywności i napojów
  • sita, cedzaki, chochle, mieszadła, rózgi, wałki itd.
  • noże kucharskie kute
  • pojemniki gastronomiczne typu GN, blachy do pieców konwekcyjno-parowych i lad chłodniczych
  • deski do krojenia
  • drobne przybory kuchenne
  • blachy, siatki, szufle, radełka do pizzy
  • przyrządy cukiernicze
  • termometry (również elektroniczne), pirometry, higrometry
  • specjalistyczna odzież dla gastronomii, czapki kucharskie

Używając tej witryny, zgadzasz się na używanie plików cookie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close