Restauracja

Elementy wyposażenia sali konsumpcyjnej:

  • półmiski (w tym do ryb i prosiaka), tace i tacki,
  • podtalerze, klosze, sosjerki i salaterki ze stali szlachetnej
  • sztućce od najprostszych i najtańszych do najwyższej klasy
  • dzbanuszki dzbanki do śmietanki, mleka, kawy, herbaty, soków
  • akcesoria wyposażenia stołów bankietowych (catering)
  • zestawy do przypraw, popielniczki, wazoniki, świeczniki, serwetniki
  • schładzacze do kawioru, patelenki i sztućce do ślimaków,
  • akcesoria do ostryg i homarów
  • pucharki i porcjowaczki do lodów, silosy do wafli, płuczki
  • fondue, wok i gorący kamień
  • podgrzewacze do potraw typu chafing-dish (bemary) oraz paliwo i pastę
  • kociołki do zup
  • wózki kelnerskie
Copyright © 2017 - SAWEX
Perfect One - Oprogramowanie dla firm