Restauracja

Elementy wyposażenia sali konsumpcyjnej:

  • półmiski (w tym do ryb i prosiaka), tace i tacki,
  • podtalerze, klosze, sosjerki i salaterki ze stali szlachetnej
  • sztućce od najprostszych i najtańszych do najwyższej klasy
  • dzbanuszki dzbanki do śmietanki, mleka, kawy, herbaty, soków
  • akcesoria wyposażenia stołów bankietowych (catering)
  • zestawy do przypraw, popielniczki, wazoniki, świeczniki, serwetniki
  • schładzacze do kawioru, patelenki i sztućce do ślimaków,
  • akcesoria do ostryg i homarów
  • pucharki i porcjowaczki do lodów, silosy do wafli, płuczki
  • fondue, wok i gorący kamień
  • podgrzewacze do potraw typu chafing-dish (bemary) oraz paliwo i pastę
  • kociołki do zup
  • wózki kelnerskie

Używając tej witryny, zgadzasz się na używanie plików cookie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close